Περιοχή

Sample Image


"Kastel Chrisa" βρίσκεται στην αρχή της Σιθωνίας,σε ένα πολύ όμορφο και παραδοσιακό χωριό, τη Νικήτη.

Η Νικήτη βρίσκεται 100 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του αεροδρομίου Μακεδονία της Θεσσαλονίκης,40 χιλιόμετρα μετά τα Νέα Μουδανιά και 17 χιλιόμετρα πριν το Νέο Μαρμαρά.

Sample ImageΗ Νικήτη είναι χωρισμένη σε δύο μέρη:

  • Ανάμεσα στην κεντρική οδό και τη θάλασσα βρίσκεται το νέο τμήμα, που είναι χτισμένο μετά το 1922, με ξενοδοχεία, μαγαζιά, ταβέρνες, και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα.
  • Στην άλλη μεριά του δρόμου βρίσκεται το παλιό τμήμα της Νικήτης. Εκεί βρίσκει κανείς παραδοσιακή ατμόσφαιρα με σπίτια του 19 αιωνα.
Sample ImageΕκτός από τα 3 χιλιόμετρα της καθαρής και αμουδερής ακτής, σε μικρή απόσταση, στο δρόμο προς το Νέο Μαρμαρά, υπάρχουν πολλές ακόμα φανταστικές παραλίες. ακτή Καστρί, ακτή Αί Γιάννης, ακτή Κοβιού ακτή Καλογριάς,ακτή Ελιάς και ακτή Λαγόμανδρας.Sample ImageSample Image

Περίπου 200 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο και περίπου 200 μετρα από τη θάλασσα βρίσκεται το συνγκρότημά μας.


Γιά να έρθει κανείς στο συγκρότημά μας, υπάρχουν πολλοί τρόποι. Δύο από αυτούς είναι οι ακόλουθοι:

  1. Μετά τους φωτεινούς σηματοδότες της Νικήτης, κινούμενοι πάνω στην κεντρική οδό με κατεύθυνση το Νεο Μαρμαρά,στα δεξιά σας βρίσκεται το σούπερ μάρκετ Μασούτης. Μόλις φτάσετε εκεί, και αμέσως μετά την πινακίδα του Μασούτη, στρίβετε διαγωνίως δεξιά στο δρόμο πρός το εξωκλήσι του Αί Γιώργη,ο οποίος ξεκινά ουσιαστικά απο το πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ. 50 μέτρα μετά ,μόλις περάσετε και το δεύτερο κτίριο στρίβετε δεξιά στο χωματόδρομο.Σε περίπου 200 μέτρα θα δείτε το συγκρότημά μας στα δεξιά του δρόμου.
  2. Κινούμενοι πάνω στην κεντρική οδό με κατεύθυνση το Νέο Μαρμαρά, στους φωτεινούς σηματοδότες της Νικήτης στρίβετε δεξιά και συνεχίζετε μέχρι την προκυμαία. Φτάνοντας εκεί στρίβετε απιστερά στον παραλιακό δρόμο .Σε περίπου 800 μέτρα στα αριστερά σας θα συναντήσετε το μπαρ Vertigo και το fast food Ακρογιάλι.10 μέτρα μετά στρίβετε αριστερά.Μετα απο περίπου 200 μέτρα, εκεί που τελειώνει η άσφαλτος στρίβετε δεξιά στο χωματόδρομο. Περίπου στα 70 μέτρα θα βρείτε το συγκρότημά μας.


View Kastel Chrisa in a larger map