Okolina

Sample Image


"Kastel Chrisa" se nalazi na vrhu poluostrva Sitonija, u veoma lepom i tradicionalnom malom mestu Nikiti.

Nikiti se nalazi 100 kilometara jugoistočno od aerodroma "Makedonija" u Solunu, 40 kilometara posle Neo Moudanie i 17 kilometara preo Neo Marmarisa.

Sample ImageNikiti je podeljen na dva dela:

  • Između magistralnog puta i mora nalazi se novi deo, koji je podignut posle 1922., sa hotelima, prodavnicama i apartmanima za iznajmljivanje.
  • Sa druge strane puta nalazi se stari deo Nikitija. Posetioci mogu uživati u tradicionalnoj atmosferi i kućama iz 19. veka.
Sample ImagePored 3km čiste peščane plaže na malom rastojanju, na putu za Neo Marmaris, mogu se obići fantastične plaže kao što su: Castri, Ai-Giannis, Kovios, Calogria, Elia i Lagomandra.Sample ImageSample Image

Naši aprtmani se nalaze na oko 200 metara od glavnog puta i 200 metara od mora.


Postoji nekoliko načina da dođete do naših aprtamana, ovde su opisana dva najjednostavnija:

  1. Posle semafora u Nikitiju na putu za Neo Marmaris,naićićete na supermarket "Masoutis" sa vaše desne strane. Kada prođete bilbord "Masoutis" skrenite desno na put koji počinje posle parkinga supermarketa. Put vas vodi ka maloj crkvi Svetog Đorđa. Posle 50 metara, čim prođete drugi objekat, skrenite desno na mali neasfaltirani put. Nakon 200 metara naićićete na naše apartmane sa vaše desne strane.
  2. Dok se krećete duž magistralnog puta ka Neo Marmarisu, skrenite desno na semaforu u Nikitiju i idite pravo dok ne dođete do pristaništa. Skrenite levo na put koji ide pored plaže. Nakon otprilike 800m naićićete na kafić "Vertigo" i restoran brze hrane "Akrogiali" sa vaše leve strane. Nakon 10 metara skrenite levo. Nakon 200 metara naićićete na završetak neasfaltiranog puta. Skrenite desno na neasfaltirani put i otprilike nakon 70 metara naićićete na naše apartmane.


View Kastel Chrisa in a larger map